Vervoer voor Scheepvaart

Taxiinamsterdam.com is dé specialist in Nederland voor het vervoer van bemanningsleden. Van een enkele monteur of superintendent tot een volledige crew-change. Onze chauffeurs assisteren de bemanningsleden vanaf de aankomsthal op Schiphol (of bijvoorbeeld een treinstation) tot aan de gangway van het schip.

From €49.00

Business Class

  • 3 Passagiers
  • 3 Tassen
From €69.00

Vip Class

  • 3 Passagiers
  • 4 Tassen
From €59.00

Business Van

  • 7 Passagiers
  • 8 Tassen

WIJ HOUDEN VAN KWALITEIT!

Bekijk prijzen

Eenvoudig online boeken

Boek nu, bespaar 25% met Genius. We spreken uw taal. Geen reserveringskosten. Beste prijsgarantie. 24/7 klantenservice. Ontvang onmiddellijke bevestiging.

Professionele chauffeurs

Betrouwbare professionals
Ontdek gemoedsrust met een erkende, verzekerde en gereglementeerde professionele chauffeur achter het stuur.

Grote vloot van voertuigen

Premium Economy, Business Class en Business Van

Online betaling

ACCEPTEER ALLE GROTE CREDIT- EN DEBITKAARTEN.

Vervoer scheepvaart bemanningsleden

Wij zijn wegwijs in de procedures van de grenspolitie en het aanvragen van schengen visums. Wij nemen ook graag de betaling van deze visums voor u uit handen. Naast de gemaakte reserveringen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor onverwachte aankomsten, wijzigingen en calamiteiten. Wij hebben afspraken met de ziekenhuizen en een scheepsarts in Amsterdam en werken samen met een netwerk van tandartsen zodat wij u ook last-minute nog aan een afspraak kunnen helpen. Voor agentschappen en rederijen hebben wij een aantal speciale kortingen en facturen op Master en Owners. De chauffeurs van Taxiinamsterdam.com zijn bekend met de ISPS regels en hebben toegang tot het terrein van de terminals. Dit betekend dat de passagier naast de gangway van het schip kan uitstappen. Alle auto’s en chauffeur’s voldoen aan de ISO 9001 : 2008 norm.

Fotogallerij

Getuigenissen

Fast and professional are the best words to best describe the Chauffeur team, they got me to my business meeting on time, looking forward to next time!

Tony & Gary Biffer - Ford Party Bus

Me and my friends had a great driving around town in the Ford Party Bus drinking champagne and being treated fantastically by the driver, many thanks! The complimentary flowers were also a great touch!

Maria Gold - SUV Limo

These guys are so reliable, I can always count on them to get me to my business meetings on time regardless of the traffic, weather or time of day! I look forward to riding with you guys again soon! Highly recommended!.

Mike Jones - Luxury Sedan